غذاهایی که دندان ها را لکه دار می کنند؟ نه همه؟
خوب، حقیقت این است که خیر. اگرچه غذاهای خاصی وجود دارند که بین دندانهای ما باقی میمانند، اما وقتی به غذاهایی اشاره میکنیم که دندانهای ما را کثیف میکنند، به غذاهایی اشاره میکنیم که به معنای واقعی کلمه دندانهای ما را لکه دار، تیره یا حتی زرد میکنند. ما می دانیم به لطف این مقاله که رنگ دندانها همیشه سفید نیست، اما از آنجایی که نگران رنگ دندانهایمان، چه برای سلامتی و/یا زیباییشناسی نباشیم، راه زیادی پیش میرود.
غذاهایی که دندان ها را لکه دار می کنند
بیایید مرتبط ترین ها را مرور کنیم:
- سبزیجات و میوه ها با رنگ های تند
رنگ برخی از میوه ها می تواند دندان هایمان را رنگ کنیم برای یک دوره زمانی متغیر برخی از بدنام ترین آنها عبارتند از گیلاس، تمشک، چغندر، تمشک، زغال اخته و …
چای یکی از شناخته شده ترین نوشیدنی هایی است که دندان ها را لکه دار می کند. در حالی که درست است که چای سبز کمترین ضرر را برای مینای دندان دارد، چای قرمز و سیاه دم کرده هایی هستند که بیشترین لکه را روی دندان ها می گذارند. دم کرده های دیگر مانند بابونه دندان ها را به اندازه چای لکه دار نمی کند.
قهوه یکی دیگر از محصولاتی است که به میزان بیشتری دندان ها را لکه دار می کند، زیرا حاوی کروموژن هایی است که مولکول هایی هستند که به مینای دندان می چسبند و رنگ را تحت تأثیر قرار می دهند.
غذاهای اسیدی یکی از بدترین دشمنان در مورد رنگ دندان ها هستند، زیرا اگر بخواهیم تاثیری روی ما نداشته باشد باید بدانیم چگونه با آن مقابله کنیم. خمیر دندان. بهترین راه برای انجام این کار، مسواک زدن دندان های خود در عرض نیم ساعت پس از خوردن یا نوشیدن اسموتی میوه ای (مانند گلابی یا سیب) است.
به اندازه کافی عجیب، همه شراب ها، از جمله شراب های سفید، در مبارزه برای رنگ دندان دشمن هستند. همه آنها معمولاً حاوی کروموژن هایی هستند که همانطور که قبلاً توضیح دادیم در از بین رفتن زیبایی دندان همکاری می کنند.
درست است که این عنصر در گروه غذاها و نوشیدنی ها قرار نمی گیرد. با این حال، در گروه چیزهایی قرار می گیرد که به دلیل نیکوتین دندان ها را لکه دار می کنند، که باعث ایجاد تغییراتی در دندان می شود رنگدانه دندان، از لکه های سیاه تا نواحی زرد رنگ.
و فهرست غذاهایی که دندانها را زرد میکنند را میتوان کمی بیشتر کرد، با این حال، اینها مواد غذایی اصلی هستند که دندانها را تیره میکنند و/یا آنها را لکهدار میکنند. خوشبختانه برخی هستند که لبخند را سفید می کنند. بیایید مرتبط ترین را ببینیم.
غذاهایی که دندان ها را سفید می کنند
بیایید با چند مورد آشنا شویم:
درست است که شکلات به میزان بسیار کمتری نسبت به بقیه محصولاتی که ما امتحان کرده ایم، دندان ها را لکه می کند، اما شکلات تلخ یکی از بهترین محصولات سفید کننده (با خلوص بیش از 70٪) است زیرا با تئوبرومین این کار را انجام می دهد. نه تنها مینای دندان را تقویت می کند، بلکه از تولید اسید باکتریایی که به مینای دندان حمله می کند نیز جلوگیری می کند.
در قسمت غذاهای مضر در مورد محصولات اسیدی صحبت کردیم. با این حال، اسیدهای موجود در پنیر و ماست طبیعی به تعادل pH دهان و جلوگیری از تشکیل پلاک باکتریایی.
بهترین میوه ها، تا آنجا که به تمیز کردن و سفید کردن مربوط می شود. بافت آن به ترشح بزاق کمک می کند و به خنثی کردن اسیدها کمک می کند.
خوب است نظر بدهید که پاپایا برای دندان ها یک داروی طبیعی حلال برای سفید کردن آنها است. پاپایا بدون آسیب رساندن به مینای دندان و ایجاد یک اثر ساینده سبک که پلاک را از بین می برد، دندان را با دقت سفید می کند و سفیدی طبیعی دندان را بازیابی می کند و به جلوگیری از ایجاد پلاک جدید کمک می کند.
از جانب کلینیک دندانپزشکی نقره ما می خواهیم همکاری کنیم تا لبخند در همه خانواده ها وجود داشته باشد و دندان های سفید در جهان حاکم شود. ما از سیاهی بین دندان ها و لکه های دهان دفاع می کنیم، در حالی که می خواهیم به بهداشت دهان و دندان در زندگی شما کمک کنیم. با ما یک قرار ملاقات بگذارید و ما به شما کمک خواهیم کرد تا سفیدترین لبخندها را بازیابی کنید.